ការការពារគម្រោងបញ្ចប់ការសិក្សា និស្សិតជំនាន់ទី២ ជំនាញកុំព្យូទ័រធុរកិច្ច

ថ្ងៃពុធ ១០កើត ខែមិគសិរ ឆ្នាំជូត ទោស័ក ព.ស. ២៥៦៤ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៥ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០២០ វិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាកំពង់ស្ពឺ៖ គណៈកម្មការទទួលបន្ទុកគម្រោងបញ្ចប់ការសិក្សាបានរៀបចំប្រឡងការពារគម្រោងបញ្ចប់ការសិក្សានិស្សិតអាហារូបករណ៍ ១០០% ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្ររង ជំនាន់ទី២ អានបន្ថែម

សកម្មភាពផ្ដល់វ៉ាក់សាំងការពារជំងឺអាសន្នរោគទៅលើសត្វមាន់

សកម្មភាពនិស្សិតវិទ្យាសាស្រ្ដសត្វ ផ្ដល់វ៉ាក់សាំងការពារជំងឺអាសន្នរោគទៅលើសត្វមាន់ដែលចិញ្ចឹមយកស៊ុតក្នុងទ្រុងបង្កាត់ស្ពែម ដែលដឹកនាំដោយលោកគ្រូ និងអ្នកគ្រូជំនាញវិទ្យាសាស្រ្ដសត្វ នៃវិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាកំពង់ស្ពឺ    

ការប្រតិបត្ដិស្ដីអំពីការព្យាបាលដំបៅមេគោក្រោយកើតកូន

លោកគ្រូ ឈន ផល្លី គ្រូជំនាញវិទ្យាសាស្រ្តសត្វ នៃវិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាកំពង់ស្ពឺ បានដឹកនាំនិស្សិតចុះប្រតិបត្ដិស្ដីអំពីការព្យាបាលដំបៅមេគោក្រោយកើតកូន ដែលជាផ្នែកមួយនៃមុខវិជ្ជាការចិញ្ចឹមគោក្របី។

ការប្រតិបត្ដិស្ដីអំពីការប្រមូលផលបន្លែយកស្លឹក

លោកគ្រូ ប៉ែន រត័្ដនា គ្រូបង្រៀនជំនាញវិទ្យាសាស្រ្តដំណាំ នៃវិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាកំពង់ស្ពឺ បានដឹកនាំនិស្សិតចុះប្រតិបត្ដិស្ដីអំពីការប្រមូលផលបន្លែយកស្លឹក និងការរៀបចំដីសម្រាប់ការដាំដុះបន្លែយកស្លឹកបន្ដទៀត ដែលជាផ្នែកមួយនៃមុខវិជ្ជាសួនបន្លែសម្រាប់ទីផ្សារ

ពាក្យសុំចុះឈ្មោះប្រឡងអាហារូបករណ៍ (២០២០-២០២១)

បេក្ខជនអាចទាញយកឯកសារតាមតំណរភ្ជាប់ខាងក្រោម៖ ពាក្យសុំចុះឈ្មោះអាហារូបករណ៍ 100% ពាក្យសុំទទួលអាហារូបករណ៍ថ្នាក់បន្ដបរិញ្ញាបត្រ ២+២ ពាក្យសុំចុះឈ្មោះចូលរៀនថ្នាក់បន្ដបរិញ្ញាបត្រ ២+២ ពាក្យសុំចុះឈ្មោះចូលរៀនថ្នាក់បរិញ្ញាបត្ររង ពាក្យសុំចុះឈ្មោះចូលរៀនថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ  

ការប្រតិបត្ដិស្តីអំពីការដំឡើងម៉ាសុីនត្រជាក់ខ្នាតតូច

លោកគ្រូ ម៉ុន​ ឆេងមាន គ្រូបង្រៀនជំនាញការដំឡើងប្រព័ន្ធអគ្គិសនី បានដឹកនាំនិស្សិតចុះប្រតិបត្ដិស្តីអំពីការដំឡើងម៉ាសុីនត្រជាក់ខ្នាតតូចនៅលើផ្ទាំងដំឡើង​ ដែលជាផ្នែកមួយនៃមុខវិជ្ជាបរិក្ខារត្រជាក់ និងម៉ាសុីនត្រជាក់ នៅវិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាកំពង់ស្ពឺ

ការប្រតិបត្ដិស្ដីអំពីការធ្វើទឹកជ្រលក់ប៉េងប៉ោះ

អ្នកគ្រូ គ្រួច សុធា​ ​​គ្រូបង្រៀនជំនាញបច្ចេកវិទ្យាអាហារ នៃវិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាកំពង់ស្ពឺបានដឹកនាំនិស្សិតជំនាញបច្ចេកវិទ្យាអាហារចុះប្រតិបត្ដិស្ដីអំពីការធ្វើទឹកជ្រលក់ប៉េងប៉ោះដែលជាផ្នែកមួយនៃមុខវិជ្ជាការកែច្នៃអាហារ នៅវិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាកំពង់ស្ពឺ

ការប្រតិបត្ដិស្ដីអំពីការធ្វើនំបុ័ងបាក់យ៉ុង

អ្នកគ្រូ គ្រួច សុធា​ ​​គ្រូបង្រៀនជំនាញបច្ចេកវិទ្យាអាហារ នៃវិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាកំពង់ស្ពឺបានដឹកនាំនិស្សិតជំនាញវិទ្យាសាស្រ្ដសត្វចុះប្រតិបត្ដិស្ដីអំពីការធ្វើនំបុ័ងបាក់យ៉ុង ដែលជាផ្នែកមួយនៃមុខវិជ្ជាការកែច្នៃផលិតផលកសិកម្ម #វិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាកំពង់ស្ពឺ

ការប្រតិបត្ដិស្ដីអំពីការវាស់ទម្ងន់គោ និងការប៉ាន់បរិមាណសាច់គោ

លោកគ្រូ ឈន ផល្លី គ្រូជំនាញវិទ្យាសាស្រ្តសត្វ នៃវិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាកំពង់ស្ពឺ បានដឹកនាំនិស្សិតចុះប្រតិបត្ដិស្ដីអំពីការវាស់ទម្ងន់គោ និងការប៉ាន់បរិមាណសាច់គោ ដែលជាផ្នែកមួយនៃមុខវិជ្ជាការចិញ្ចឹមគោក្របី

ដំណើរចុះទស្សនកិច្ចសិក្សានៅក្រុមហ៊ុន​ ម៉ុង​ ឫទ្ធី គ្រុប

លោកគ្រូជំនាញវិទ្យាសាស្រ្តដំណាំ នៃវិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាកំពង់ស្ពឺ បានដឹកនាំនិស្សិតចុះទស្សនកិច្ចសិក្សានៅក្រុមហ៊ុន​ ម៉ុង​ ឫទ្ធី គ្រុប​ (Mong Reththy Group Co., Ltd.)​ សាខាខេត្តកំពង់ស្ពឺ ដើម្បីសិក្សាអំពីការដាំបន្លែលើទឹក (Hydroponics) ការដាំត្រសក់ផ្អែម​ អានបន្ថែម