ការប្រតិបត្ដិស្ដីអំពីការធ្វើទឹកជ្រលក់ប៉េងប៉ោះ


អ្នកគ្រូ គ្រួច សុធា​ ​​គ្រូបង្រៀនជំនាញបច្ចេកវិទ្យាអាហារ នៃវិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាកំពង់ស្ពឺបានដឹកនាំនិស្សិតជំនាញបច្ចេកវិទ្យាអាហារចុះប្រតិបត្ដិស្ដីអំពីការធ្វើទឹកជ្រលក់ប៉េងប៉ោះដែលជាផ្នែកមួយនៃមុខវិជ្ជាការកែច្នៃអាហារ នៅវិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាកំពង់ស្ពឺ