ការប្រតិបត្ដិស្ដីអំពីការធ្វើនំបុ័ងបាក់យ៉ុង


អ្នកគ្រូ គ្រួច សុធា​ ​​គ្រូបង្រៀនជំនាញបច្ចេកវិទ្យាអាហារ នៃវិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាកំពង់ស្ពឺបានដឹកនាំនិស្សិតជំនាញវិទ្យាសាស្រ្ដសត្វចុះប្រតិបត្ដិស្ដីអំពីការធ្វើនំបុ័ងបាក់យ៉ុង ដែលជាផ្នែកមួយនៃមុខវិជ្ជាការកែច្នៃផលិតផលកសិកម្ម
#វិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាកំពង់ស្ពឺ